Arquivo de Tag | Turisas

Nova Turne do Turisas! We Ride Together Tour

Tour dates include:

Janeiro/January
31 – Gothenburg, Sweden – Sticky Fingers

Fevereiro/February
1 – Copenhagen, Denmark – Pumpehuset
2 – Hamburg, Germany – Logo
3 – Frankfurt, Germany – Batschkapp
4 – Stuttgart, Germany – Universum
5 – Winterthur, Switzerland – Salzhaus
6 – Dornbirn, Austria – Conrad Sohm
7 – Bologna, Italy – Zona Roveri
8 – Romagnano Sesia, Italy – Rock’n’Roll Arena
9 – Lyon, France – Ninkasi Kao
11 – Bordeaux, France – Rockschool Barbey
12 – Madrid, Spain – Shoko
13 – Barcelona, Spain – Razzmatazz 2
14 – La Rochelle, France – La Sirene Club
15 – Rennes, France – L’Etage
16 – Vaureal, France – Le Forum
18 – Wolverhampton, UK – Slade Rooms
19 – Newcastle, UK – Newcastle Uni SU
20 – Sheffield, UK – Corporation
21 – Norwich, UK – Waterfront
22 – Southampton, UK – Talking Heads
23 – Vosselaar, Belgium – Biebob
25 – Cologne, Germany – Underground
26 – Munich, Germany – Backstage Halle
28 – Graz, Austria – PPC

Março/March
1 – Ljubljana, Slovenia – Gala Hala
2 – Budapest, Hungary – A38
3 – Bratislava, Slovakia – Randall
4 – Prague, Czech Republic – Nova Chmnelnice
6 – Berlin, Germany – Lido
7 – Glauchau, Germany – Alte Spinnerei
8 – Krakow, Poland – TBC
9 – Warsaw, Poland – Proxima
11 – Kiev, Russia – Bingo
12 – Minsk, Belarus – Re:public
13 – Vilnius, Latvia – Club New York
14 – Riga, Latvia – Melna Piektdiena

Comunicado! / Novo clipe da banda Turisas!/ New video of Turisas!

Olá galera! Como estão?

Estou um pouco sumida, por que ando estudando muito e trabalho por agora.
Não terei como manter o blog com postagens a cada 2 ou 3 dias como antes, mas tentarei manter com pelo menos uma postagem aos finais de semana.

Mas, queria aqui deixar o meu convite, para todos participarem da nossa pagina! Lá sempre temos imagens de conteudo nordico e medieval, paisagens alem de fotos atuais de grandes músicos Finlandeses, Noruegueses, Suecos e de outros países nórdicos! https://www.facebook.com/NorthernQueensPage
Sempre que tivermos novidades postaremos no nosso blog a noticia! Mas não deixem de curtir nossa pagina para ter as mais belas imagens e noticias interessantes do “mundo nórdico”. 

E por falar em novidade, uma novidade um pouco atrasada (me desculpem pelo atraso >_<), mas quem ainda não viu, está ai o mais novo clipe da banda Turisas!!!!

borda copy

English:

Hello guys! How are you?
I’m a bit missing, I’ve been studying a lot and work for now.
I will not have to keep the blog with posts every 2 or 3 days as before, but try to keep at least one posting on weekends.
But here wanted to leave my invitation for others to participate in our page! There always have pictures and content Nordic medieval landscapes beyond current photos of great musicians Finns, Norwegians, Swedes and other Nordic countries! https://www.facebook.com/NorthernQueensPage
Whenever we post it on our news blog news! But do not forget to enjoy our page to have the most beautiful pictures and interesting news of the “Nordic world.”
And speaking of novelty, a novelty a bit late (sorry for the delay >_ <), but who have not seen, there is the newest clip of the band Turisas!!

Post de hoje: Banda Turisas!

Olá pessoal! Tudo jóia?
Para quem não conhece, hoje vou apresentar a banda Turisas!
Turisas é uma banda de Folk Metal Sinfonico da Finlândia (já devem ter percebido que eu amo esse país né? rs…)
Para quem não sabe, o nome da banda vem de um monstro marinho, ás vezes considerado Deus da Guerra, da mitologia Finlandesa.

Os integrantes da banda são:
Mathias “Warlord” Nygård – voz e teclado (1997-atualmente)
Jussi Wickström – guitarra (1997-atualmente)
Olli Vänskä – violino (2007-atualmente)
Robert Engstrand – teclado (2011-atualmente)
Jesper Anastasiadis – baixo (2012-atualmente)
Jaakko Jakku – bateria, percussão (2012-atualmente)

Discografia da banda:

Promo (Demo- 1999)
The Heart of Turisas (EP – 2001)
Battle Metal (Album – 2004)
To Holmgard and Beyond (Single – 2007)
The Varangian Way (Album – 2007)
Rasputin (Single – 2007)
A Finnish Summer with Turisas (DVD – 2008)
Supernaut (Single – 2010)
Stand Up and Fight (Single – 2010)
Stand Up and Fight( Album – 2011)

 

——————————————————————————————————–

English: 

 

Hello everybody! How are You?
For those unfamiliar, today I will introduce the band Turisas!
Turisas is a folk metal band from Finland Sinfonico (might have noticed that I love this country right? Rs …)
For those unaware, the band’s name comes from a sea monster, sometimes considered a God of War (Finnish Mythology).

Members:
Mathias “Warlord” Nygård – voice and keyboard (1997-present)
Jussi Wickström – guitar (1997-present)
Olli Vänskä – Violin (2007-present)
Robert Engstrand – keyboard (2011-present)
Jesper Anastasiadis – bass (2012-present)
Jaakko Jakku – drums, percussion (2012-present)

Discography :

Promo (Demo-1999)
The Heart of Turisas (EP – 2001)
Battle Metal (Album – 2004)
To Holmgard and Beyond (Single – 2007)
The Varangian Way (Album – 2007)
Rasputin (Single – 2007)
The Finnish Summer with Turisas (DVD – 2008)
Supernaut (Single – 2010)
Stand Up and Fight (Single – 2010)
Stand Up and Fight (Album – 2011)